دهکده گردشگری در گالیکش راهاندازی میشود
نماینده مردم شرق گلستان در مجلس شورای اسلامی گفت: شهرستان گالیکش بیشترین ظرفیت گردشگری و جاذبههای طبیعی در شرق گلستان را دارد و در این راستا، دهکده گردشگری و توریستی در گالیکش راهاندازی میشود.
سید نجیب حسینی، صبح امروز در گفتوگو با خبرگزاری فارس در مینودشت اظهار کرد: حدود ۵۰ درصد از جمعیت استان گلستان در روستاها بهعنوان مولد و تولیدکننده ساکن هستند که در سالهای گذشته به دلیل عدم حمایتهای لازم از آنها، نیروهای جوان از روستاها به شهرهای بزرگ برای اشتغال مهاجرت کردند.
وی تصریح کرد: تا زمانی که بانکها همکاری نکرده و نقدینگی وارد جامعه روستایی نشود، نمیتوان آنها را تشویق به ماندگاری در روستاها کرد.
نماینده مردم شرق گلستان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: دغدغه و مشکل اصلی حوزه انتخابیه بنده و در واقع استان، اشتغال است و علیرغم ظرفیتهای بسیار خوب در استان گلستان، بهویژه شرق گلستان در مسیر مینودشت تا جنگل گلستان، نتوانستیم سرمایهگذار خوبی برای اشتغال و سرمایهگذاری جذب کنیم.
وی ادامه داد: اگر به یول فرمایشات رهبر معظم انقلاب جهش تولید محقق شود، به جرئت تمامی مشکلات کشور حل خواهد شد و پشتوانه تحقق این امر، تقویت منابع ریالی و ارزی در کشور است.
حسینی گفت: در همین مدت کوتاه که بهعنوان نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی انتخاب شدم، با بیش از ۱۰ سرمایهگذار رایزنی کردم و امید است حدود ۴ هزار شغل در منطقه در مدت چهار سال ایجاد شود.
وی بیان کرد: شهرستان گالیکش بیشترین ظرفیت گردشگری و جاذبههای طبیعی دارد و تلاش است تا دهکده گردشگری و توریستی را در این منطقه راهاندازی کنیم.
نماینده مردم شرق گلستان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در این سالها، طرح مطالعاتی گردشگری با جذب حداقل ۲۰۰ میلیارد تومان منابع در شرق گلستان مطرح نشده است.
وی با بیان اینکه بیشتر اختلاف مالکیت اراضی کشاورزی مردم گلستان با منابع طبیعی در شمال این استان است، ابراز کرد: بیش از ۲۲ هزار خانوار گلستانی در بخشهای شمال استان گلستان در خصوص مالکیت اراضی کشاورزی خود با منابع طبیعی اختلاف دارند و اغلب آنها پرونده قضایی دارند و این مشکلاتی را برای خانوادهها ایجاد کرده است.
نماینده مردم شرق گلستان در مجلس شورای اسلامی افزود: جلسهای با رئیس سازمان جنگلها و مراتع کشور و کارشناسان جهاد کشاورزی برگزار شد تا بتوانیم نقشههای هوایی سالهای ۱۳۴۴ و ۱۳۴۵ را بهعنوان شاخص ارزیابی پایه قرار داده و این نقشهها را به سال ۱۳۶۵ تثبیت و منتقل کنیم.
حسینی ادامه داد: قطعیشدن این نقشهها و تأیید آن، مشکلات بیش از ۹۰ درصد مردم را با منابع طبیعی حل خواهد کرد.