شماره پشتیبانی 24/7 1863 700 0911

نقاط گردشگری

آزادشهر

دشت شاه‌پسند در گذر سده‌ها و هزارهای گذشته محل استقرار گروه‌ها و اقوام مختلفی بوده‌است که آثار و بقایای آن‌ها به صورت پراکنده موجود  هست

آق قلا

در طول تاریخ این شهرستان نام­های متفاوتی نظیر مبارک آباد، اسپی دژ به معنای دژ سپید و پهلوی دژ داشته است. نام این شهرستان در سال 1358 به آق قلا تغییر نمود.

بندرکز - ساختمان شهرداری

برخی اعتقاد دارند که با توجه به تغییرات نام آن بعلت رویش درختچه های گز در زمین های نیمه شور  شهر در کنار دریای خزر میباشد

رامیان

رامیان به سرزمین اسب­های وحشی نیز شهرت دارد. جنگل­های سرسبز محصور در ارتفاعات مه گرفته، آبشارهای متعدد و چشمه­های پرآب و جوشان، از جاذبه­های طبیعی رامیان است.

آبشار کبودوال - علی آباد

زبان رایج اهالی این منطقه طبری و فارسی است؛ هرچند گویش‌های سیستانی، شاهرودی و خراسانی نیز در بین مهاجران رواج دارد

کردکوی

«کِرد» (kerd) در زبان طبری به معنای گله‌دار است که در لهجه مردم شرق استان مازندران و غرب استان گلستان به‌صورت «کارد» تلفظ می‌شود. کاردها نباید با قوم کُرد ساکن در مناطق غربی ایران، اشتباه گرفته‌ شوند.

گالیکش

چنانچه پای صحبت قدیمی­ترهای این شهرستان بنشینید در مورد نامگذاری گالیکش خواهند گفت که این منطقه در گذشته دشتی وسیع مملو از گیاهان خودرو و محل رویش گیاهی بنام گالی بوده است

بافت تاریخی - گرگان

شهرستان گرگان، مرکز استان گلستان و یکی از زیباترین شهرهای شمال کشور است. گرگان تا سال 1316 استرآباد نام داشته است. تغییر نام استرآباد به گرگان به دستور رضاشاه انجام گرفت. گرگان نام شهری قدیمی و باستانی بوده که در گذشته در این منطقه وجود داشته است.

مراوه تپه

مراوه تپه دارای اقلیمی نیمه خشک و نیمه بیابانی است. این شهرستان یکی از قطب­های کشاورزی استان گلستان بشمار می­رود و محصولات آن شامل گندم، جو، هندوانه و ... می­باشد.