سرمایه گذار تله کابین علی آباد کتول گفت: پروژه تله کابین علی آباد کتول برای ۳۶۰ نفر اشتغال ایجاد می کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا از علی آباد کتول؛ رمضان جعفری در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: اجرای پروژه تله کابین پارک جنگلی کبود وال علی آباد کتول باعث افزایش معنا دار سرانه درآمدی شهرستان و استان خواهد شد.
وی افزود: این پروژه با تمام معیارهای اکولوژیکی جنگل و ملاحظات زیست محیطی و با حداقل سطح اشغال طراحی شده است.
وی تصریح کرد: اختلاف ارتفاع هزار و ۷۶۰ متر، عبور از فراز دریاچه سد کبودوال بدون پایه به طول ۷۰۰ متر، طولانی ترین خط تله کابین ایران با یک ایستگاه به طول شش هزار و ۴۷۰ متر و طراحی پنج دکل خاص با توجه به الزامات و ضوابط یونسکو به ارتفاع ۷۵ متر و با فاصله ۹۸۹ متر باعث شده است تله کابین پارک جنگلی کبود وال از نظر این چهار ویژگی در سطح تله کابین های کشور منحصر به فرد باشد.
جعفری در توضیح سطح اشغال ایستگاه ها اظهار کرد: مساحت ایستگاه مبدأ با احتساب فضای سبز پنج هزار و ۷۶۸ متر مربع خواهد بود که ساختمان ایستگاه در پنج طبقه شامل پارکینگ، ایستگاه تله کابین، تجاری و خدماتی و طبقه تجاری طراحی شده است.
سرمایه گذار تله کابین علی آباد کتول گفت: مساحت ایستگاه مقصد با احتساب فضای سبز دو هزار و ۷۲۱ متر مربع بوده که شامل یک طبقه تجاری خدماتی و ایستگاه تله کابین است.
وی با بیان اینکه در کل مسیر ۱۵ دکل نصب خواهد شد، گفت: طول مسیر تله کابین در حالت افقی شش هزار و ۴۴ و در حالت مورب شش هزار و ۴۷۰ متر است.
جعفری بیان کرد: در حال حاضر با نرخ دلار ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان بین ۵۰۰ تا ۵۵۰ میلیارد تومان برای ساخت این پروژه برآورد شده است.
وی با بیان اینکه مسافران و گردشگران با تعداد ۳۳ کابین معمولی و پنج کابین ویژه حمل می شوند، گفت: ظرفیت حمل مسافر در کابینهای ۸ نفره، ۴۵۶ نفر در ساعت است.
به گفته وی، پروژه تله کابین علی آباد کتول برای ۳۶۰ نفر اشتغال ایجاد می کند.