رزرو اقامتگاه
-
حداکثر:
با عرض پوزش،در حال حاضر این اقامتگاه برای رزرو کردن در دسترس نمی باشد
هر یک از واحد ها با متراژ 150 متری در محوطه 500 متری قرار گرفته اند و امکانات رفاهی کاملی برای اقامت فراهم شده است. هر دو واحد دارای 2 اتاق خواب، آشپزخانه ای با امکانات آشپزی، سرویس بهداشتی و حمام می باشند. سرویس خواب سنتی تشک و پتو نیز برای اقامت شبانه مسافران فراهم شده است.
بخاری گازی و هیزمی نیز برای گرمایش واحد ها استفاده می گردد و به دلیل خنک بودن منطقه احتیاجی به استفاده از سیستم سرمایشی وجود ندارد با این حال پنکه برای استفاده نیز وجود دارد.
برای تهیه غذا می توانید با هماهنگی قبلی انواع غذاهای سنتی و محلی را سفارش داده و برای وعده های غذایی خود نوش جان کنید.
برای پارک خودرو می توانید از محوطه غیرمسقف حیاط استفاده نمایید.
هزینه روز های عادی
2 تا 6 نفر برای هر شب 800 هزار تومان
+6 نفر به اعضای هر نفر 100 هزارتومن
قبل از استفاده از نقشه های گوگل باید به api کنسول نقشه گوگل بروید و کلید AP را دریافت کنید. پس از انجام این کار، لطفا به نمایش -> تنظیمات قالب -> تنظیمات پیکربندی بروید و کلید خود را در قسمت "Google maps api key" وارد کنید.
گالیکش
شهرستان گالیکش در شرق استان گلستان و در فاصله 110 کیلومتری گرگان واقع شده است. این شهرستان در حدفاصل شهرستانهای مینودشت و کلاله در مسیر بزرگراه تهران_مشهد قرار دارد.
چنانچه پای صحبت قدیمیترهای این شهرستان بنشینید در مورد نامگذاری گالیکش خواهند گفت که این منطقه در گذشته دشتی وسیع مملو از گیاهان خودرو و محل رویش گیاهی بنام گالی بوده است. پسوند کش نیز به معنای کاشتن است. به همین سبب نام این منطقه به گالیکش به معنای محل رویش گیاه گالی معروف شده است. برخی نیز معتقدند گالی گیاهی بوده است که در گذشته، در فصل سرد سال و هنگام وزش بادهای سرکش، روی پشتبام خانهها میروییده است و نقش یک عایق را ایفا مینموده، و خانه را گزند باد در امان نگه میداشته است. علت نامگذاری هر چه که باشد، هنوز این منطقه دشتهای وسیع و زیبایی دارد که نظر مسافران را جلب مینماید. بر طبق روایات نخستین ساکنان گالیکش، اهالی روستای فارسیان بودهاند که برای قشلاق و زمستان گذرانی به این دشت زیبا میآمدند و کمکم در این دشت ساکن شدند و هسته اولیه گالیکش را ایجاد نمودند. گالیکش تا اوایل دوره پهلوی در حد یک روستا باقی میماند اما به مرور و با گسترش ساخت و سازها به شکل شهر میشود و در اواخر دهه هشتاد تبدیل به شهرستانی مستقلی میگردد. در ضلع جنوبی گالیکش ارتفاعات البرز شمالی همانند حصاری محکم این دشت زیبا را در برگرفته است. جنگلهای انبوه، کوهپایههای سرسبز و آب و هوایی معتدل بر زیبایی گالیکش افزوده است.
از مکانهای دیدنی گالیکش میتوان به پارک ملی گلستان، آبشار لوه، آبشار و چشمه پیرغار، دشت شقایق، آبشار آق سو، غار کیارام، چشمه لال، آبشار کرنگ کفتر، غار حمام خدایی و ... اشاره کرد.
پارک ملی گلستان
جنگل گلستان معروف به پارک ملی گلستان واقع در شرق استان گلستان، اولین، قدیمیترین و بزرگترین پارک ملی ثبت شده کشور است. این پارک بدلیل داشتن گونههای مختلف گیاهی و جانوری، ارزشمندترین پارک طبیعی کشور بشمار میرود. پارک ملی گلستان از سوی یونسکو به عنوان ذخیرهگاه زیست کره در میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است. این پارک از روستای تنگراه در استان گلستان شروع و در روستای رباط قرهبیل خراسان شمالی پایان مییابد. مساحت تقریبی پارک 91 هزار هکتار است. بخش اعظم آن در استان گلستان و قسمتی نیز در استانهای خراسان شمالی و سمنان قرار دارد. جاده گلستان اصلیترین راه ارتباطی شمال کشور از دل این جنگل و از عمیقترین و طولانیترین دره این پارک میگذرد. ارتفاع بخشهای مختلف پارک از 450 متر تا 2411 متر متغیر است. این تغییر ارتفاع باعث بوجود آمدن تنوع زیستگاه و اقلیمهای متفاوتی از مناطق مرطوب تا مناطق نیمه خشک شده است.
در پارک ملی گلستان 69 گونه پستاندار شناسایی شده است. این پارک زیستگاه پستاندارانی نظیر مرال، شوکا، قوچ و میش، کل و بز، خرس قهوهای، پلنگ، گربه جنگلی، تشی و ... است. بیشترین و خالصترین جمعیت قوچ اوریال در این پارک وجود دارد به همین دلیل قوچ اوریال به نمادی برای این پارک تبدیل شده است. سمور جنگلی نیز احتمالا فقط در این جنگل وجود دارد. همچنین جنگل گلستان زیستگاه مناسبی برای پرندگانی نظیر قرقاول، زنگوله بال، ابیا، بلدرچین، دارکوب سیاه، توکای باغی، انواع دم سرخ، انواع سهره و ... و پرندگان شکاری نظیر جغد خالدار، بالابان، دلیجه، قرقی، سارگپه، دال سیاه، هما، عقاب دریایی دم سفید و ... است. تخمین زده میشود که 149 گونه پرنده در حدود یک سوم گونههای پرندگان کشور در این پارک زندگی میکنند که 48 گونه آن مهاجر بهار و تابستان و 62 گونه بومی پارک هستند. یکی از ویژگیهای جالب پارک ملی گلستان حضور پر تعداد گرازها، بدون ترس از انسان در کنار جاده است. این گرازها بقدری به انسانها نزدیک میشوند که حتی از دست مسافران غذا میخورند. چندین گونه خفاش نیز در این جنگل شناسایی شده است. همچنین تنوع اقلیم باعث تنوع گونههای گیاهی شده است بطوریکه یک هشتم گونههای گیاهی کشور در این پارک وجود دارد. از گونههای گیاهی پارک ملی گلستان میتوان به انجیلی، بلندمازو، ممرز، افرا، کلهو، زبان گنجشک، نمدار، پلت، داغداغان، سیاه تلو، چوبک، توسکا، زالزالک، ازگیل، گیلاس وحشی، گلابی وحشی و تمشک و ... اشاره کرد. گونههایی نظیر سرخس و گل راعی نیز در کف جنگل بر زیبایی آن افزوده است. در نواحی خشکتر پوشش گیاهی متفاوتی وجود دارد. در این مناطق درختچههای گز، زرشک، درمنه، گون، بوتههای کلاه میرحسن، خارشتر و ... روییده است. در ارتفاعات بالاتر درخت ارس وجود دارد.
زیبایی این پارک را رودخانههای پرآب و چشمههای زلال به همراه کوههای سر به فلک کشیده و درههای عمیق تکمیل میکند. رودخانههایی نظیر مادرسو، زاو و قرتو در دل این جنگل جریان دارند. در کف آن نیز چشمههایی نظیر آق سو، گلشن، گلستان و ... وجود دارد. از کوههای این منطقه میتوان به آلمه، قره قون، تنگه گل و درههایی نظیر آق سو، آلوباغ، آنسر اشاره کرد.
این پارک زیبا آبشاری نیز در دل خود جای داده است. آبشار آق سو، در تمامی فصول سال پرآب است و درون تنگهای با دیوارههایی بلند قرار دارد. این آبشار، پلکانی است و آب پس از عبور از صخرههایی پوشیده از خزه به صورت کف سفید رنگ فرو میریزد.
پارک ملی گلستان هم بدلیل غنای ژنتیکی گونههای ارزشمند گیاهی و جانوری و هم بدلیل داشتن طبیعی زیبا و اقلیمهای متنوع نظر هر گردشگری را به خود جلب نموده است بطوریکه در تمامی فصول سال گردشگران داخلی و خارجی بسیاری از این جنگل زیبا بازدید مینمایند.
آبشار لوه
آبشار لوه در 28 کیلومتری شهرستان گالیکش و در نزدیکی روستایی به همین نام و در دل جنگلی انبوه با درختان پهن برگ چند صد ساله قرار دارد. این آبشار در دل درهای عمیق واقع شده است، چند کیلومتر که از روستا فاصله بگیرید صدای ریزش آب را میشنوید که از بین درختان سربه فلک کشیده و در هم تنیده ممرز، افرا و توسکا به گوش میرسد. وجود این درختان باعث مطبوع شدن آب و هوای این منطقه شده است و زیبایی آبشار را چندین برابر نموده است. آبی که از صخرههای طبقهای شکل پایین میریزد، حوضچههایی را پدید آورده است که آب پیش از ریختن به طبقات پایین از آنها گذر میکند. ارتفاع بلندترین طبقه 15 متر است و در نهایت ارتفاع آبشار به 70 متر میرسد. در حقیقت آنچه که لوه نامیده میشود مجموعهای از آبشارهاست.
آبشار و چشمه پیرغار
برای رسیدن به این آبشار زیبا باید حدود 23 کیلومتر از گالیکش فاصله بگیرید و به روستای فارسیان فرنگ بروید. دو کیلومتر که در دل جنگل پیاده بروید صدای ریزش آب را میشنوید و اندکی جلوتر در میان درخت سر به فلک کشیده، آبشار زیبایی را میبینید که برخی آن را آبشار فارسیان مینامند. اما محلیها به این آبشار پیرغار میگویند. اطراف این آبشار را انبوهی از بوتهها و درختان سرسبز فراگرفته است و آب این آبشار به صورت رشتههایی نازک به زمین میرسد و تصویری زیبا خلق مینماید. کمی بالاتر چشمه پیرغار قرار دارد که نزد اهالی منطقه مقدس و محترم است. آبشار پیرغار در دل جنگلهای روستای فارسیان فرنگ همانند نقاشی زیبایی است که نظر هر بینندهای را جلب میکند.
دشت شقایق پادلدل
اگردر فصل بهار و در اردیبهشت ماه به این شهرستان سفر کنید، دشتی وسیع از گلهای زیبای شقایق وحشی را میبینید که چشم هر بینندهای را خیره میکند و مکان مناسبی برای عکاسی است. برای رسیدن به دشت شقایق باید به روستای پادلدل از توابع گالیکش سفر کنید، این دشت زیبا در اراضی جنوبی این روستا واقع است و یکی از دشتهای وسیع و نادر شقایق وحشی در شمال کشور میباشد.
آبشار آق سو
آبشار آق سو در فاصله 40 کیلومتری شهرستان گالیکش و در مرز استان گلستان و خراسان شمالی، بعد از تنگه گلو و درست قبل از تونل گلستان واقع شده است. آق سو در زبان ترکی به معنای آب سفید است و نام گذاری آن بدلیل رنگ سفیدی است که این آبشار از خود به نمایش میگذارد و دلیل این رنگ سفید، شدت ریزش آب به پایین و تبدیل شدن آب به کف سفید رنگ میباشد. آبشار آق سو آبشاری پلکانی و خزهای است. برای رسیدن به محل فرود این آبشار باید به آب بزنید و با پای پیاده از داخل رودخانه عبور کنید. هنگامی که داخل رودخانه قدم میگذارید، خرچنگهایی کوچک و زیبا به استقبال شما میآیند. با گذر از درون تنگهای با صخرههایی بلند به این آبشار دیدنی میرسید و مقابل خود تصویر زیبایی از آبشاری را میبینید که از روی صخرههایی پوشیده از خزه فرو میریزد. آبشار آق سو در تمامی فصول سال پرآب است و آب این آبشار بعد از طی مسیری به رودخانه مادرسو و سپس به گرگان رود میریزد.
غار کیارام
غار کیارام که محلیها به آن غار وسط دل دل میگویند، قدیمیترین غار مسکونی کشور است که در فاصله اندکی از روستای پادلدل از توابع گالیکش قرار دارد. باستان شناسان قدمت این غار را متعلق به عصر پارینه سنگی میدانند و براساس آثار بدست آمده از این غار نظیر سنگ چخماخ و استخوان معتقدند این غار سکونتگاه شکارچیان بوده است. غار کیارام در میانه جنگلی انبوه قرار دارد و ردپای یک رودخانه فصلی جلوی دهانه غار و اندکی پایینتر از کف غار به چشم میخورد. این غار نخستین بار در سال 1342 هجری شمسی توسط چارلز مک برنی، باستان شناس انگلیسی مورد کاوش قرار گرفت. غار کیارام تنها منطقه پارینه سنگی است که بقایای کرگدن در آن شناسایی شده است. ارتفاع غار در بلندترین نقطه 240 سانتیمتر و عمق غار 24 متر است. جنس سقف غار، رسوبات آهکی است و بر دیواره غار آثار حجاری به چشم میخورد. این غار بدلیل داشتن موقعیت جغرافیایی مناسب، امنیت، دسترسی به آب، روشنایی نسبی داخل غار، برای مدتی طولانی مورد استفاده قرار میگرفته است.
چشمه لال
این چشمه در 29 کیلومتری گالیکش و در نزدیکی روستای بش اویلی قرار دارد. برای رسیدن به این چشمه باید از روستای قدیمی بش اویلی بگذرید و وارد منطقه جنگلی شوید. مسیر آب را که دنبال کنید به حوضچهای بزرگ خواهید رسید که مملو از آبی زلال است. گاهی که این حوضچه پرآب است حتی درختان تا نیمه در آب فرو میروند. چشمه از عمق جنگل و از زیر کوه و از دل زمینی مسطح میجوشد. آب این چشمه در تابستان سرد و در زمستان گرم است. نامگزاری آن به چشمه لال بدین دلیل است که، این زیبای خفته سبز رنگ بیصدا و در سکوت از دل زمین میجوشد و به بیرون میریزد، به همین سبب محلیها به آن چشمه لال میگویند. آب این چشمه بیصدا از وسط جنگل میگذرد و پس از طی نمودن مسیری کوتاه به رودخانه دوغ که از پارک ملی گلستان سرازیر است، میپیوندد و به سد گلستان میریزد.
آبشار کرنگ کفتر
آبشار کرنگ کفتر در جنوب روستایی با همین نام قرار دارد. سرچشمه این آبشار، چشمهای در بالادست است که به چشمه دیوانه مشهور است. آب این چشمه به طور متناوب هر نیم ساعت قطع و اندکی بعد دوباره جریان مییابد. به همین سبب محلیها این چشمه را، چشمه دیوانه مینامند. اندکی آن طرفتر چشمه دیگری وجود دارد که آب آن نیز مانند چشمه دیوانه به تناوب قطع و وصل میشود. جالبتر آن که این دو چشمه با هم در ارتباط هستند. هنگامی که آب یکی از چشمهها قطع میشود آب چشمه دیگر جریان مییابد. آبشار کرنگ کفتر که از چشمه دیوانه سرچشمه میگیرد، از دیوارهای سنگی و پس از عبور از چندین طبقه به پایین میریزد.
غار حمام خدایی
این غار در شرق روستای پنو از توابع فارسیان فرنگ شهرستان گالیکش واقع شده است. غار حمام خدایی در ارتفاع 1050 متری از سطح دریا و در مجاورت درهای بنام اریبی قرار دارد. در داخل غار چشمهای همیشه پرآب وجود دارد که در زمستان آب آن گرم و در تابستان سرد است. در گذشته بدلیل نبود حمام در منازل و همچنین شکل خاص این غار و وجود این چشمه، اهالی روستا از این غار برای استحمام استفاده مینمودند. بدلیل همین کارکرد، این غار به حمام خدایی مشهور است.
ییلاق پاکندس
برای سفر به ییلاق پاکندس باید به سمت روستای فارسیان فرنگ بروید و مسیر را به سمت دوراهی سیجان ادامه دهید. چند کیلومتر که در مسیر شوسه و جنگلی پیش بروید، پهنه وسیع ییلاق پاکندس نمایان میشود. در مسیر رسیدن به این ییلاق وجود خانههای قدیمی با سقفهای سفالی و وجود انبوه درختان جنگلی، زیبایی مسیر را چندین برابر میکند. این منطقه با وسعت هزار هکتار از چشمه مارسا شروع و تا ارتفاعات چماز ادامه مییابد. دلیل نامگزاری این منطقه وجود درختان کندس است که به فور در این ییلاق یافت میشود. پاکندس را درختان کهنسال و تنومند، چشمهها و رودخانهها، مزارع سرسبز و درختان میوه جنگلی فرا گرفته است. در فصل بهار آبشارهای فصلی متعددی در این منطقه جاری میشود و بر زیبایی آن میافزاید.
با عرض پوزش، هنوز هیچ نقد و بررسی برای این اقامتگاه وجود ندارد.